top of page

Mag ik je helpen?

Het hebben van schulden beheerst je hele leven. Je kan je maar moeilijk focussen op andere zaken en kunt niet genieten van het leven. Dat is jammer, want je leeft maar één keer en kunt het niet overdoen. Kom je er zelf niet uit, vraag dan op tijd hulp. Je kunt nu eenmaal niet alles alleen.

BUDGETADVIES: Tekst
Meeting_edited.jpg

WERKGEVER

Een werkgever is erbij gebaat dat werknemers geen financiële problemen hebben. De werknemer is productiever als hij/zij geen financiële zorgen kent en zich volledig kan concentreren op zijn/haar werk i.p.v. schulden. Voor een werkgever levert het helpen van werknemers met financiële problemen dus een win-win situatie op.

GEMEENTE

Een gemeente is verantwoordelijk voor haar inwoners op het gebied van schuldhulpverlening. Dit gaat met pieken en dalen en zeker in en na de coronatijd zullen er veel mensen hulp nodig hebben, Een gemeente kan hiervoor (tijdelijk) extra mankracht gebruiken door het inzetten van een budgetcoach.

hand-4460054_1920_edited.jpg
no-money-4865814_1920_edited.jpg

PARTICULIER

Het hebben van schulden beheerst je hele leven. Je kan je maar moeilijk focussen op andere zaken en genieten van het leven. Dat is jammer, want je leeft maar één keer en kunt het niet overdoen. Kom je er zelf niet uit, vraag dan op tijd hulp. Je kunt nu eenmaal niet alles alleen.

BUDGETADVIES: Diensten
BUDGETADVIES: Lijst
bottom of page