top of page
Marco Oliekan - Financieel Adviseur | MCO Finance

Over MCO FINANCE

Ruim 30 jaar geleden ben ik begonnen in de financiële dienstverlening als verzekeringsadviseur bij een grote verzekeraar. Na een aantal jaren daar gewerkt te hebben kwam ik als assurantieadviseur in dienst bij een tussenpersoon. In die jaren heb ik ook de benodigde diploma's behaald om hypotheek advies te kunnen geven, waarna ik adviseur ben geworden bij een grote hypotheek keten. Onderdeel van mijn werkzaamheden was mede de aansturing van de assurantietak en hypotheekadviseurs.

Nadat mijn broertje op jonge leeftijd (hij was net 30 jaar geworden) plotseling overleed heb ik mij gerealiseerd dat je niet moet wachten om je dromen waar te maken en ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Mijn financieel adviesbureau is uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf met diverse kundige medewerkers. 


Na 18 jaar aan het hoofd te hebben gestaan van dit bedrijf ben ik mij na de verkoop eerst verder gaan specialiseren op het gebied van budgetadvies. Ik draag mijn kennis graag over aan mensen, omdat zij tenslotte ook zelf moeten leren hoe ze in de toekomst problemen kunnen voorkomen. Juist preventie om erger te voorkomen, vind ik hierin belangrijk.

Inmiddels ben ik ook KIWA gecertificeerd budgetcoach. 

Met MCO Finance komen al mijn kennis en vaardigheden samen in het adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en budgetadvies. 

MCO Finance - hèt verschil!

Marco Oliekan

Over MCO Finance: Over
bottom of page